Brugwachters verwennen bewoners Parkheem

STADSKANAAL Een sympathieke actie van de brugwachters van Stadskanaal. Zij hebben namelijk de inhoud van de fooienpot geschonken aan de wandelgroep van Parkheem.

Elke woensdagmorgen maken vele tientallen bewoners van Parkheem onder begeleiding van een grote groep enthousiaste vrijwilligers een wandeling van enkele kilometers in de omgeving van het woonzorgcentrum. Een uitje waar de bewoners de hele week naar uitkijken.

Vanmorgen werden de bewoners op het terras van petit restaurant de Babbelaer in het centrum van Stadskanaal getrakteerd op koffie en gebak. Verder werden door de brugwachters Johan Bartelds en Job Loots cadeautjes aangeboden, die gebruikt kunnen worden voor de bingo in Parkheem. De cadeautjes werden in ontvangst door activiteitenbegeleider Jolanda Weinans van Parkheem.

"Vorig jaar hebben we dankzij de fooienpot een bedrag kunnen aanbieden aan de wensambulance", vertelt Johan Bartelds desgevraagd. "Deze keer hebben we gekozen voor de wandelgroep van Parkheem. Elke woensdagmorgen zien we de groep wandelen. We zien hoe de mensen met volle teugen genieten.

Ook de Jumbo en de Babbelaer hebben een steentje bijgedragen, waardoor we de bewoners hebben kunnen trakteren op koffie, gebak en leuke prijsjes voor de bingo."

Paul Abrahams