Steigerhouten kinderbedden om van te dromen

Aangeboden door: VanLonden.com

Droomt jouw kind ook van een nieuw, stoer bed? Een bed die zijn fantasie de vrije loop laat? De steigerhouten kinderbedden van VanLonden zijn zo inspirerend dat je ze zelf had kunnen bedenken.

De origineelste ontwerpen zijn huisjes, tenten, autobedden, survivalbedden en kastelen en nodigen uit om te slapen, te spelen en te relaxen. Bij oudere kinderen is het kinderbed met daaronder een bureau of relaxplek populair. Wat je ook uitkiest, deze kinderbedden met bureau en kasten besparen veel ruimte. Die ruimte is belangrijk voor het maken van huiswerk maar ook om er met vriendjes en vriendinnetjes te spelen of te chillen. 

Is een steigerhouten bed comfortabel? 

Het materiaal ziet er dan wel stoer en robuust uit maar dat betekent niet dat deze kinderbedden van steigerhout niet lekker slapen. Integendeel, de stevige lattenbodems en matrassen die je erbij kunt bestellen zorgen ervoor dat je kind heerlijk slaapt en droomt. Er wordt ook door onze vakkundige steigerhoutspecialisten uitgebreid aandacht besteed aan het volledig splintervrij maken van het hout. Voor een probleemloze nachtrust bestel je er voordelig een lattenbodem bij. Dit product heet Lucas en is verkrijgbaar in 3 verschillende maten en prijsklassen.

Matrassen die passen

Bij ieder bed heb je diverse opties. Kies waar de trap wordt geplaatst. Maak je keuze in een van de vele afwerkingstechnieken en kies of je er een lattenbodem bij nodig hebt.  Je kan kiezen uit:

●het polyethermatras met ventilerend luxury foam, sierstepping, damast-stof en afdekking van 150 gram m2 fiberfill,
●het pocketveringmatras met 260 pocketveren per m2, polyether afdeklaag, 20 cm dik en met vierzijdig afritsbare hoes,
●een koudschuim-matras met HR40 koudschuimvulling, 7 comfortzones en anti-allergisch, anti-reumatisch en ventilerende stof.

Deze 3 matrassen zijn geschikt voor de vaste en de verstelbare lattenbodems. Het polyethermatras kost €89,95 en de andere twee matrassen kosten €159,95.

Slim werken: een kinderbed met bureau

De slaapkamer van je kind wordt steeds belangrijker. Naast slapen en spelen moet er soms ook gewerkt worden. In het laatste jaar van de basisschool neemt de hoeveelheid huiswerk vaak toe. En eenmaal op de middelbare school zal je kind bijna dagelijks huiswerk moeten maken. Reden genoeg om hiervoor te investeren in een hoogwaardig steigerhouten hoogslaper met bureau dat de kinderkamer niet helemaal opvult. Zo is er genoeg ruimte en comfort om goed te kunnen werken. Een op maat gemaakt ontwerp is hierbij het meest waardevol. VanLonden laat het ontwerp precies aansluiten bij de kinderkamer en de bureaustoel. En natuurlijk bij alle wensen van je kind.

Kinderbed bestellen?

VanLonden.com is gevestigd in Noord-Brabant. In onze werkplaats maken we kinderbedden geheel op maat. Zodra je bestelling bij ons binnen is, gaan we voor jou aan de slag. Na ongeveer vier weken nemen we contact met je op in verband met het bezorgen en monteren van het bed bij jou in Groningen. Betalen kan door middel van bankoverschrijving en iDeal. Ook kun je achteraf betalen als de koerier het bed komt bezorgen. Wij leveren in heel Nederland en België.