Team Knaap onderweg naar Only the Strongest

TER APEL - Michael Knaap en Simon Berendsen van sport & welzijn Academy Knaap houden zaterdag 5 oktober wederom het kickboksgala 'Only the Strongest' in de sporthal in Ter Apel.

Het spits van het programma wordt 's middags afgebeten met de zogeheten Expeditie Knaap 2.0. "44 deelnemers uit Ter Apel en omstreken gaan de ring betreden", vertelt Simon Berendsen. "De expeditie deelnemers zijn in januari begonnen met trainen voor deze wedstrijd. De deelnemers mogen nooit eerder in de ring hebben gestaan, moeten tussen de 18 en 65 jaar zijn en gaan een onderlinge wedstrijd ‘vechten’. "Door dit concept heeft iedereen dezelfde voorwaarden en blijft de wedstrijd zo eerlijk mogelijk."

's Avonds is het de beurt aan de professionals met deelnemende sportscholen uit heel Nederland. Ook leden van Team Knaap komen in actie, zoals Rick Warringa, Felicia Knaap, Robin van Veen, Calvin Neehoff en Johan JR Schreve.

Ook organisator en sportschool eigenaar Michael Knaap staat dit jaar in de ring. Hij is namelijk uitgedaagd door de Ter Apeler ondernemer Joni Bunt. Op voorhand een veelbesproken partij.

Veel entertainment rondom de wedstrijden zorgt voor veel extra sfeer en gezelligheid in de sporthal. Zo kan het publiek luisteren naar zanger Master Stu, de 'zwarte' Hazes.