Ontknoping NK Ovalracing thriller vindt plaats in Ter Apel

De zomer is zo goed als voorbij en dat betekent dat de autosportliefhebbers zich weer kunnen opmaken voor de finaleraces van het internationaal Nederlands Kampioenschap Ovalracing 2019.

Die staan op zondag 29 september op het programma. In het autosportstadion “De Polderputten” zal de zesde en daarmee laatste serie van het seizoen 2019 verreden worden. Naast de reguliere klasses zullen voor de derde keer dit seizoen de Saloon Stockcars te gast zijn. Onder de 27 ingeschreven coureurs zijn ook enkele deelnemers uit Engeland aanwezig.

De finaleraces starten op zondag 29 september om 11:30 uur op het ovale asfalt van autosportstadion “De Polderputten” in Ter Apel. Aan het einde van de wedstrijddag zullen alle Nederlandse- en NNO Clubkampioenen op het circuit worden gehuldigd.

Op zondag 13 oktober zal dit jaar dan nog één volop actie te zien zijn op het circuit in Ter Apel. Het ovale asfalt van “De Polderputten” zal dan het strijdtoneel zijn voor een groot aantal deelnemers die normaliter uitkomen in de autocross. Dit evenement is de uitsmijter van het autosportseizoen in Ter Apel.