Win een metamorfose ter waarde van 35.000 euro

STADSKANAAL. - Dit weekend vindt het jaarlijkse najaarsevent van Prummel ervaar wat wonen is plaats. Op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 oktober is het goed toeven in de sfeervolle speciaalzaak aan de Poststraat.

Prummel Meubelen gaat, naast meubelen, weer bedden en bijbehorende accessoires verkopen. De nieuwe beddenafdeling is voor het eerst te bewonderen tijdens het najaarsevent. "Onze klanten kunnen naast sfeer, comfort en luxe in de woonkamer nu hetzelfde gevoel in hun slaapkamer ervaren", aldus Jelle Prummel.

"Bezoekers van het event maken bovendien kans om een metamorfose te winnen ter waarde van maar liefst 35.000 euro", vervolgt Jelle Prummel. "Tijdens het event leggen we de spelregels uit."

Het bedrag op de cheque voor de winnaar is dit jaar een stuk hoger, omdat Prummel Meubelen de actie houdt met andere speciaalzaken in de regio. Dat zijn Kloeze installatietechniek, Electroworld Bakker, Zandstra totaalonderhoud en Kornelius vloeren, deuren & kasten.

Glimp opvangen

Het najaarsevent van Prummel Meubelen vindt voor de derde keer keer plaats. "Vorig jaar kwamen zo'n 1500 bezoekers een kijkje nemen", vertelt Jelle Prummel. "Dit jaar verwachten we dat het nóg drukker wordt. We zijn twee weken dicht geweest om onze winkel grondig te restylen en we staan te popelen om het prachtige resultaat te laten zien. De mensen zijn ook nieuwsgierig hoor. We zien regelmatig voorbijgangers voor de afgeplakte etalages stoppen, die vervolgens proberen om een glimp op te vangen van de nieuwe collectie. Ook vragen nieuwsgierige klanten al maanden naar de nieuwe beddenafdeling. Er komen dan vaak enthousiaste verhalen naar boven van mensen die thuis nog een Prummel bed hebben staan, die hebben ze dan meer dan 10 jaar geleden aangeschaft toen wij ook bedden verkochten in de winkel."

Samenwerking met regionale ondernemers

"De samenwerking met een acht gepassioneerde regionale ondernemers werpt eveneens haar vruchten af", vervolgt Jelle. "Samen kunnen we elkaar versterken om bezoekers enthousiast te maken voor wat betreft prettig wonen en werken. We zorgen voor een totale beleving. We laten zien dat je ook in Stadskanaal heel goed kunt slagen. Alle ondernemers staan klaar om te luisteren naar de vragen van bezoekers over de laatste trends op het gebied van wonen, fashion, styling, lekker eten en drinken. Ook de mogelijkheid om een metamorfose te winnen ter waarde van maar liefst 35.000 euro gaat zeker extra bezoekers op de been brengen."

Drie dagen veel reuring

"Op vrijdag, zaterdag en zondag is werkelijk van alles te doen", benadrukt Jelle. "Bezoekers krijgen zolang de voorraad strekt een goed gevulde goodiebag en ze worden getrakteerd op koffie met lekkernij. Westen Mode houdt spetterende modeshows, er is een proeverij van Mibu wijnen en van Kookelekook, medewerkers van Hair & More vertellen over nagelverzorging en elke dag wordt een Shop & Bite box van Westen Mode ter waarde van 65 euro verloot.

Medewerkers van Kloeze installatietechniek, Electroworld Bakker, Zandstra totaalonderhoud en Kornelius vloeren, deuren & kasten hebben een eigen ruimte ingericht waar ze vakkundig informatie geven over hun producten en live muziek zorgt voor extra sfeer en gezelligheid. En niet te vergeten: we laten ook op een beeldscherm zien hoe je een bepaalde ruimte in het huis sfeervol kunt inrichten. De presentatie is fotorealistisch, weer een stapje verder dan een 3D presentatie. De techniek staat niet stil."

Verloting van zeven prijzen

Tijdens het najaarsevent worden in totaal zeven prijzen verloot, waaronder een metamorfose ter waarde van 35 mille. De winnaar van de metamorfose wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Kunt u niet bij het event aanwezig zijn? Ook dan is er de mogelijkheid om de winnaar te worden van een fantastische prijs: Een gloednieuw bed ter waarde van 3500 euro. Kijk op de Facebookpagina van Prummel Meubelen voor meer informatie.