Informatiebijeenkomsten Zorg in de regio

STADSKANAAL - Vanaf 2020 verandert de zorg in Drenthe en Zuidoost-Groningen.

Door strengere kwaliteitseisen en weinig gespecialiseerde artsen en verpleegkundigen verandert de zorg in de regio en wordt het Refaja een weekziekenhuis. Dus alle basiszorg blijft.

Voor een onderzoek, het stellen van een diagnose of een dagbehandeling kunnen patiënten gewoon naar het Refaja ziekenhuis. Iedereen die zorg nodig heeft, blijft die zorg in de regio krijgen. Heeft u een vraag over zorg in de regio? Of wilt u meer toelichting op de wijzigingen in de zorg? Kom dan naar één van de informatiebijeenkomsten die binnenkort worden gehouden.

Huisartsen, ziekenhuisartsen en een vertegenwoordiging van Ambulancezorg Groningen geven informatie en beantwoorden vragen. Aanmelden is niet nodig.

De eerste bijeenkomst is op maandag 28 oktober in De Bolster in Onstwedde.

De andere bijeenkomsten zijn op donderdag 31 oktober in de aula van scholengemeenschap Ubbo Emmius aan de Stationslaan in Stadskanaal, op maandag 4 november in Lint in Musselkanaal, op donderdag 7 november in buurtcentrum Maarswold in Stadskanaal, op dinsdag 12 november in Hotel Boschhuis in Ter Apel en donderdag 14 november in Zaal 12 in Vlagtwedde.

Alle bijeenkomsten zijn van 19.30 tot 21.00 uur.