Stadskanaal geeft Promotiedagen gouden randje

Stadskanaal staat dit jaar in het teken van ’t is goud. Goud staat voor het 50-jarig jubileum van de gemeente Stadskanaal, de mooie momenten en de trotse inwoners en ondernemers.

Stadskanaal laat zich daarom van zijn beste kant zien tijdens de Promotiedagen op dinsdag 5 en woensdag 6 november. Ondernemend Stadskanaal is dan ook weer ruim vertegenwoordigd op hét netwerkevenement waar ruim 30.000 Noord-Nederlandse ondernemers verdeeld over twee dagen aanwezig zullen zijn. Ook dit jaar zijn de Promotiedagen weer in MartiniPlaza Groningen.

Op dinsdag en woensdag zijn er verschillende presentaties van leerlingen van het Noorderpoort en het Ubbo Emmius Stadskanaal over VR experience en de Robot First Tech Challenge.

De woensdagavond staat traditioneel in het teken van de haringparty, georganiseerd in samenwerking met de VVBK. Tijdens de altijd druk bezochte borrel wordt de Aanmoedigingsprijs 2019 uitgereikt aan een veelbelovende jonge onderneming. De genomineerden zijn Bowling de Rode Loper en Bevo isolaties & duurzaamheid . De avond start met pitches van leerlingen van de Ondernemersacademie.