Ga mee op avontuur met Sint en Piet in de stoomtrein

STADSKANAAL - Reis mee met Sint en Piet in de trein. Op zondag 17, zaterdag 23 en zondag 24 november is het weer zover, dan komen Sinterklaas met zijn Pieten een bezoek brengen aan Museumspoorlijn STAR.

Het is al al vele jaren een traditie dat de Goedheiligman eind november bij Museumspoorlijn STAR. op bezoek komt. En ook dit jaar heeft hij weer een gaatje in zijn drukke programma weten te vinden om een rit met de trein te maken. Maar dat willen Sint en zijn Pieten natuurlijk niet alleen doen. Ze zouden het erg leuk vinden als er natuurlijk veel kinderen meegaan.

Samen met de kinderen, de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s maken Sint en zijn Pieten een een leuke treinrit op de spoorlijn van de STAR. En wat zal er nu weer onderweg gebeuren? Het belooft vast een leuke, gezellige en ook spannende tocht te worden.

Op zondag 17 november rijdt de Sinterklaas Express vanaf het station Veendam. Op zaterdag 23 en zondag 24 november rijdt de Sinterklaas Express vanaf het station Stadskanaal.

Reserveren voor de Sinterklaas Express is verplicht, het aantal plaatsen is beperkt. De kaarten zijn online te koop via onze website www.stadskanaalrail.nl

Daar staat ook meer informatie over het programma. Een kaartje kost 10 euro, kinderen tot en met elf jaar betalen 8,50 euro.