Toneelvereniging DES speelt 'Camping en Botenverhuur Zoer'

GIETEN/GASSELTE -Toneelvereniging DES uit Kostvlies brengt onder regie van Emmy Mulder het toneelstuk 'Camping en Botenverhuur Zoer' op de planken. Het hilarische verhaal is geschreven door Herman van der A.

Het spits wordt afgebeten op zaterdag 18 januari om 20.00 uur bij Jimm’s in Gieten. Een week later op zaterdag 25 januari speelt DES een middag- en avondvoorstelling in dorpshuis de Trefkoel in Gasselte. Het doek gaat open om 14.00 en 20.00 uur.

Als de grond van de drie broers Zoer wordt onteigend voor woningbouw, komen ze zonder werk te zitten en dat is niets voor ze. Cornelis, de oudste komt dan met het voorstel een camping te beginnen op de twee hectare die ze nog over hebben. Albert de middelste voelt daar niets voor, te meer omdat Cornelis zonder de nodige vergunningen wil werken. Geertman, de jongste van het drietal ziet er wel brood in en samen Cornelis vormt hij dan ook de directie van de camping …nou ja, camping.

Kaarten voor de voorstelling in Gieten kosten 5 euro in de voorverkoop bij Primera Klingenberg in Gieten. Aan de kassa moet 6.50 euro worden betaald.

Kaarten voor de voorstellingen in Gasselte kosten 5 euro in de voorverkoop op donderdag 16 januari van 19.00 tot 20.00 uur in dorpshuis de Trefkoel. Aan de kassa moet 6,50 euro worden betaald.

Reserveren kan ook via toneelvereniging.des@gmail.com