Stomerij E.E.R. opent servicepunten in Nieuw-Weerdinge en Valthermond

Emmen - Stomerij E.E.R. aan de Noorderstraat in Emmen, al bijna zestig jaar een begrip in Drenthe, heeft het aantal servicepunten in de regio verder uitgebreid.

In navolging van plaatsen als Nieuw-Amsterdam, Oosterhesselen, Coevorden, Schoonoord, Sleen, Klazienaveen en Odoorn, zijn begin deze maand vestigingen in Food Market in Nieuw-Weerdinge en supermarkt Van Klinken in Valthermond geopend.

Inwoners van deze dorpen en de wijde omgeving kunnen daar, naast kleding, onder meer gordijnen, dekbedden, leer en suède, bruidskleding en vloerkleden afgeven. ,,Hiermee is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan”, vertelt eigenaar Paul Weigand van stomerij E.E.R. ,,Je moet het zien als een stukje extra service voor mijn vele klanten in de omgeving die nu niet meer naar Emmen hoeven te rijden. Ook hier geldt: dinsdag voor 12.00 uur brengen, zaterdag vanaf 8.00 uur weer ophalen. En dit is zonder extra kosten.”

De opening wordt op gepaste wijze gevierd. Zo kunnen klanten die stoomgoed brengen naar deze nieuwe servicepunten profiteren van een aantrekkelijke introductie-aanbieding om kennis te maken met de mogelijkheden. Alle artikelen worden gereinigd tegen een korting van 30%. De korting is de hele maand januari nog geldig.