Slank(er) de zomer in met The 1:1 Diet van Chris Ubels

TER APEL Met de zomer in aantocht zit Chris Ubels, consulent van The 1:1 Diet (Het 1 op 1 Dieet in Ter Apel) te popelen om vrouwen en mannen te begeleiden naar een maatje minder.

Een op maat af te stemmen Stappenplan van The 1:1 Diet gedurende minimaal 20 weken met wekelijkse 1 op 1 begeleiding door Chris.

Chris weet wat haar cliënten beleven, want ze is zelf met dit dieet ook enorm afgevallen.

“Als ervaringsdeskundige weet ik precies tegen welke valkuilen je aan loopt. Je omgeving die steeds je verleidingen geeft. ‘Ach 1 keer kun je dit gebakje wel nemen, ik heb dit speciaal voor jou in huis gehaald’ en noem maar op. Dan moet je stevig in je schoenen staan om je toch aan je plan te houden. Ik herken de strijd die mensen leveren tegen zichzelf. Elke week kom je bij mij in de praktijk voor een weegmoment en een persoonlijk gesprek. Dit is voor veel mensen de stok achter de deur die ze zo nodig hebben.”

Positieve mindset

„Over enkele weken komen de eerste zonnestralen weer, het is dan ook nu de tijd om te beginnen”, vervolgt Chris. „Wist u dat de mooiste zomer-lichamen in de winter gemaakt worden? Een zwembroek of bikini staat toch veel mooier met een maatje minder?

We kunnen samen de weg bewandelen. Ik weet precies welke hobbels er gaan komen. Ik zie het als mijn uitdaging om de positieve mindset erin te houden. Bij mij mag je over kilo’s praten. Alleen of met je partner of vriend of vriendin.”

Persoonlijk lintje

Chris heeft een bijzondere manier van positieve motivatie. Zo gebruikt ze geen meetlint maar krijgt elke klant een persoonlijk blauw 1 op 1 lintje van de taille omvang. Centimeters kunnen soms erg confronterend zijn en met dit lint ziet de cliënt elke week zijn of haar vorderingen.

“Het is leuk om de eerste week je eigen motivatie op een filmpje te nemen, en deze pas terug te kijken als je je doel hebt bereikt. Dit motiveert om blijvend je gewicht in de gaten te houden.Het is een mooi eigen motivatie filmpje voor jezelf. Ik kijk ook nog regelmatig naar een oude foto van mijzelf , dit houdt mij scherp.”

De praktijk is gevestigd aan de Westerstraat 106 in Ter Apel.

Ben je nieuwsgierig geworden? Bel 06-55461880 of kijk op de website www.chrisubels.nl