Ronald McDonald Kinderfonds: 'Steek gezinnen van ernstig zieke kinderen een hart onder de riem met een berichtje'

Ook in de Ronald McDonald Huizen, waar ouders, broertjes en zusjes van ernstig zieke kinderen logeren, gelden strenge coronamaatregelen. Voorlopig worden alleen nog gezinnen van zeer ernstig zieken kinderen opgevangen. Opa’s, oma’s en andere externe gasten zijn tijdelijk niet welkom.

De Ronald McDonald Huizen worden op het moment draaiende gehouden door slechts een paar vrijwilligers en een manager, om maar zo weinig mogelijk mensen in huis te hebben. Het Ronald McDonald Kinderfonds roept Nederland op om de gezinnen die in de Ronald McDonald Huizen verblijven een berichtje te sturen om ze een hart onder de riem te steken.

Verbinding

,,Waar de wereld even stil lijkt te staan, gaat de zorg voor een ziek of zorgintensief kind door. In tijden waarin we afstand houden, lijken we ook juist dichter tot elkaar te komen. En omdat verbinding voelen vanaf elke plek kan, vragen we van je te laten horen! Laat een reactie achter op ons socialmediabericht om de gezinnen in de Ronald McDonald Huizen een hart onder de riem te steken.”

Een reactie achterlaten kan hier.