Leuke cadeautjes voor een jubileum

Aangeboden door: Little Green Bag

Met een jubileum vieren we het zoveel jarig bestaan van bijvoorbeeld een relatie of huwelijk. Deze mijlpaal mag natuurlijk wel gevierd worden! Hier kan een leuk cadeautje niet bij ontbreken. Maar hoe lang je deze persoon ook kent, het kan soms lastig zijn om een leuk jubileumcadeautje te verzinnen. Om je een eindje op weg te helpen, geven wij je graag een aantal tips!

Tassen

Voor zowel mannen als vrouwen kunnen tassen zeer geschikte cadeautjes zijn voor een jubileum. Vrouwen maak je blij met bijvoorbeeld een Zusss tas en mannen vinden een authentieke leren aktetas weer heel interessant. Dit is per persoon verschillend. Waarschijnlijk kun jij het beste bij je partner inschatten wat voor soort tas het beste bij hem/haar past. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van waar de tas voor gebruikt gaat worden.

Horloges

Een onmisbaar item in onze sieradenkast is toch wel het horloge. Voor zowel mannen als vrouwen zijn er onwijs veel mooie horloges verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo is er voor iedereen altijd wel een mooi model te vinden. Over het algemeen vallen minimalistische en klassieke horloges altijd wel in de smaak. Denk bijvoorbeeld aan een Meistersinger horloge. Veel mannen vinden dit horloge mooi, vanwege het stoere en ouderwetse design. Het maakt de outfit helemaal compleet. Voor vrouwen zijn vooral elegante horloges met mesh bandjes heel gewild. Het mesh bandje is meestal verkrijgbaar in het zilver of in het goud.

Fotoboek

Om het cadeautje nog persoonlijker te maken, kun je er ook voor kiezen om een fotoalbum te maken of een mooie ingelijste foto toe te voegen bij een ander cadeau. Zo kunnen jullie samen terugblikken op mooie herinneringen die jullie samen hebben gemaakt. Dit cadeau is hiernaast iets dat voor altijd mee zal gaan en dus heel waardevol is. Maak bijvoorbeeld een timelaps van jullie tijd samen. Begin met foto’s van het begin van jullie relatie en schrijf hier leuke teksten bij. Dit kun je zo steeds verder uitwerken totdat je bij het moment van jullie jubileum bent. Er zijn verschillende websites waarbij je online fotoboeken kunt ontwerpen en bestellen.

Dagje weg

Als je even niet zo goed weet wat je moet geven, kies er dan voor om samen gezellig een dagje weg te gaan! Boek bijvoorbeeld een romantische overnachting ergens in een oud kasteeltje, of organiseer een uitgebreid diner bij kaarslicht. Ook kun je verschillende excursies of activiteiten boeken, waardoor je de dag lekker opvult.