Zomerwandelingen bij buitencentrum Boomkroonpad

Drouwen Bij Buitencentrum Boomkroonpad is deze zomer van alles te doen.

Op iedere zondagmiddag in juli en augustus kunnen bezoekers met een gids van Staatsbosbeheer een afwisselende zomerwandeling maken. Tijdens de zomerwandeling neemt de gids van Staatsbosbeheer deelnemers mee op pad, voor een ontdekkingstocht in de natuur. De tocht is voor het hele gezin, jong en oud.

Andere zomeractiviteiten

Naast de zomerwandelingen worden er in de zomer door Staatsbosbeheer nog tal van andere activiteiten georganiseerd. Een bezoek aan het Boomkroonpad is een bijzondere bosbeleving, waarbij je door de kronen van de bomen kunt lopen. Verder zijn er in de zomermaanden op dinsdag en donderdag de buitendagen, waarbij kinderen van 4 tot en met 12 jaar het leven van de kriebeldiertjes ontdekken en op pad gaan met een loeppotje en een zoekkaart.

Informatie en aanmelden

De zomerwandelingen vinden plaats van 5 juli tot en met eind augustus op iedere zondag. De wandelingen starten om 13.30 uur en duren ongeveer twee uur. De kosten bedragen 6,00 voor volwassenen en 3 voor kinderen tot en met 12 jaar. Vooraf aanmelden bij het buitencentrum: 0592-377305 of boomkroonpad@staatsbosbeheer.nl. Voor meer informatie en voor de overige activiteiten kijk op www.staatsbosbeheer.nl/boomkroonpad