‘Oh, my shivering scenery’ in Artphy

Wessinghuizen Een klein feestje in Artphy. Vier maanden stond Artphy helaas vanwege corona leeg maar nu is in de kunstruimte in Wessinghuizen/Onstwedde de nieuwe expositie ‘Oh, my shivering scenery’ geopend met werken van drie talentvolle beeldend kunstenaars.

Tijdens de opening keken bijna 75 bezoekers hun ogen binnen en buiten uit. Er hangt een mix van kunstwerken van: Ide André, Jonathan van Doornum en Mischa Doorenweerd. Dit trio is geselecteerd op basis van originaliteit, grootte van het werk in relatie tot de imposante ruwe ruimte. En ook de verschillende soorten media en materialen waarmee gewerkt wordt, waardoor er een spannende mengeling ontstaan is van verschillende kunstvormen. Groot en klein. Verstillend en ook ontroerend. Maf en verontrustend. Mischa, Ide en Jonathan verbouwden Artphy, waardoor er een rillende landschap van kunst een ommetjes ontstond. Menig bezoeker liep na afloop nog een echt ommetje in de stilte van het prachtige Westerwoldse landschap rondom Artphy.

Deze herfsttentoonstelling in Wessinghuizen loopt tot 16 augustus en zal dan met een bijzondere finissage worden afgesloten. Een gratis bezoek is mogelijk op de vrijdag, zaterdag en zondagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur