Roswinkeler kappers Gerard Poelman en Dina Germs slaan handen weer ineen

De Roswinkeler kappers Gerard Poelman en Dina Germs hebben de handen weer ineen geslagen. Ze gaan door onder de naam Mooi@28. De kapperszaak is gevestigd aan het Roswinkelerkanaal NZ 28 in het dorp.

Germs heeft in het verleden zo’n twintig lang haar eigen zaak Dina's Haarmode gerund. Daar was Poelman ook al enige tijd werkzaam. Een aantal jaren geleden moest Germs wegens gezondheidsredenen stoppen met haar werk. Poelman nam de zaak over en veranderde de naam in Mooi@28.

Inmiddels is Dina Germs weer hersteld. ,,Mijn kappershanden beginnen weer te jeuken. Ik sta te popelen om mensen nog mooier te maken.” Om de 1,5 meter afstand goed te kunnen bewaren, zullen de kappers meestal gescheiden aan het werk zijn. Poelman is werkzaam op maandag, donderdag en vrijdag, terwijl Germs op dinsdag, woensdag en vrijdag in de zaak aanwezig is. Mensen, die moeilijker in staat zijn om naar de kapsalon te komen, kunnen door haar thuis worden geknipt. Beide kappers volgen regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends op hun vakgebied.

Voor het maken van een afspraak kan de klant bellen met Gerard Poelman, 0591-353085 of Dina Germs, 06-51443394.