Onrust uit Nieuw-Buinen timmert opnieuw aan de weg, nu met verhuurafdeling

Onrust Nieuw-Buinen heeft sinds juli dit jaar een verhuurafdeling. Het bedrijf verhuurt van alles, en niet alleen voor de tuin. Dat varieert van trilplaten tot steigers en van verhuisauto's tot stofzuigers. In het verleden verhuurde het bedrijf alleen tuinmachines. Er was ook regelmatig vraag naar andere machines. Onrust ging daarop een samenwerking aan met Gehuurd.nl.

Onrust Nieuw-Buinen - dat groot is geworden door de verkoop van tuin- en parkmachines, gereedschappen, ijzerwaren, tuinverzorging, bedrijfskleding en vrije tijdskleding - doet naast het bedrukken voor bedrijven, merchandise voor festivals en bands ook bedrukking voor sportclubs. De sportkleding wordt voorzien van het clublogo en het logo van de sponsors. 

"We hebben ook de mogelijkheid schoenen te personaliseren met een naam of logo. We bedrukken ook ballen en petten. We informeren graag over alle mogelijkheden. Zoekt u een ruim assortiment bedrijfskleding in voorraad, waardoor we snel kunnen leveren, keuze in diverse kleurstellingen en verschillende merken? Ook daarin adviseren u graag", zegt Alberta Engelkes van Onrust. 

Onrust Nieuw-Buinen is ook het adres voor tuinmachines. "Al ruim twintig jaar verkopen we het Italiaanse merk Efco. Een ruim assortiment gazonmaaiers, kettingzagen en bosmaaiers. Vorig jaar zijn we gestart met het verkopen van Stihl. Een mooie aanvulling in een ruim pakket tuinmachines. Erg actueel is de automatische grasmaaier (robotmaaier/red.) van Stihl." 

"Vooraf komen we altijd kijken om een goed advies en offerte te doen. De aanleg van de robot verzorgen we zelf. Onze technische dienst gaat jaarlijks op training en bijscholing. Zo zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Met een eigen technische dienst bent u ook voor een onderhoudsbeurt bij ons aan het juiste adres. Maar ook voor het leveren van onderdelen helpen we u graag", besluit Engelkes. 

Onrust Nieuw-Buinen nodigt u, onder het genot van een kop koffie, uit om zijn assortiment te bekijken. 

Onrust 
Drentse Poort 1b 
9521 JA Nieuw-Buinen 
I. www.onrust.net 
E. info@onrust.net