Ron Haans 24/7 Fitnesscentrum blijft voor iedereen aantrekkelijk

En dat is elf! Ron Haans 24/7 Fitnesscentrum opent deze maand zijn elfde vestiging. Dat gebeurt in de voormalige locatie van B-Fit in Bad Nieuweschans. Ron Haans weet nog niet exact wanneer het sportcentrum officieel wordt geopend. Dat hangt mede af van de tijd die hij nodig heeft om alle aanpassingen - onder meer nieuwe vloer, toestellen, verlichting en het computersysteem - te realiseren.

Ron Haans zit niet stil. Is Delfzijl de volgende plaats waar hij een bedrijf gaat openen? "Daar is nog geen sprake van, maar het zou wel fijn zijn." Tussen Duitsland (Weener) en Bedum heeft hij straks elf sportcentra. Het Hogeland en Westerkwartier zijn nog witte vlekken op de kaart van de provincie Groningen. Heeft Haans daar ook plannen? "Zeg nooit nooit. Maar ik doe het stap voor stap. Ik zit, vanwege het coronavirus, nu in een spagaat. Aan de ene kant wil ik graag in rap tempo uitbreiden, maar we leven nu bij de waan van de dag. Wat doet het virus? Komt er weer een lockdown?"

Ron Haans heeft 100 medewerkers in dienst. 15.000 sporters komen bij hem over de vloer. "We zijn een serieus bedrijf geworden. We moeten ons verstand er bijhouden."

Wat is toch de kracht van Ron Haans 24/7 Fitnesscentrum? "We zijn heel betaalbaar. We zijn voor iedereen aantrekkelijk. Al vanaf 19 euro 99 kun je bij ons vier weken terecht. Vierentwintig uur per dag, 365 dagen in het jaar. En je kunt bij ál onze centra terecht. Elk centrum is uniek. Het ene centrum heeft een sauna, het andere een sporthal, zwembad, squashbanen, yoga of dansafdeling."

"Bij ons betaal je alleen voor wat je doet. We hebben vier soorten abonnementen die maandelijks opzegbaar zijn. Je kunt zo overgaan op een ander abonnement. Vroeger kon je abonnementen nemen voor één, twee of drie jaar. Dat wil ik niet meer. Dat is niet meer van deze tijd." 

Ron Haans 24/7 Fitnesscentrum
St. Vitusholt 129
9674 AJ Winschoten
T. 0597 - 769 098
I. www.ronhaans.nl