City Shapes roept hulp in voor het maken van een houten skyline van Stadskanaal

Stadskanaal is het centrum van de Kanaalstreek en een historische plek als het gaat om de Nederlandse treingeschiedenis. Tegen deze achtergrond heeft City Shapes haar oog vallen op de stad. Samen met de inwoners wil men de houten skyline van Stadskanaal ontwerpen.

Stadskanaal is het centrum van de Kanaalstreek en een historische plek als het gaat om de Nederlandse treingeschiedenis. Tegen deze achtergrond heeft City Shapes haar oog vallen op de stad. Samen met de inwoners wil men de houten skyline van Stadskanaal ontwerpen! 

"Wij werken altijd samen met de inwoners van een bepaalde stad of gemeente, omdat daar veel meer emotie en gevoel bij komt kijken. De inwoners van Stadskanaal weten natuurlijk als geen ander welke gebouwen en structuren de stad haar karakter geven. Alleen, hebben wij daar jullie hulp bij nodig", zegt Giorgos Brentjes van City Shapes.

Inwoners van de Kanaalstreek worden dan ook opgeroepen City Shapes van suggesties voor gebouwen of structuren te voorzien. Gebouwen of structuren die absoluut niet mogen ontbreken op de skyline van Stadskanaal.

"We hebben dit recentelijk samen met de inwoners van bijvoorbeeld Haren, Oldenzaal en Franeker, wat begroet werd met ontzettend veel leuke reacties", zo stelt Brentjes.

De inzendingen worden beoordeeld en de winnaar krijgt één exemplaar.

Suggesties mailen

Suggesties kunnen worden gemaild naar: giorgos@cityshapes.nl.