Je trap renoveren? Dat doe je met PVC

Aangeboden door: stairz.nl

Een trap die versleten of onveilig is, krijgt door middel van een traprenovatie een heel nieuw uiterlijk. Het mooie aan het renoveren van de trap is dat hij helemaal naar eigen smaak kan worden opgeknapt. PVC is hier het perfecte materiaal voor.

Wil je ook je trap laten opknappen en ben je op zoek naar een traprenovatiespecialist die deze klus vakkundig en tegen een aantrekkelijk tarief voor je uitvoert? Stairz Traprenovatie renoveert je trap binnen één dag in heel Nederland en België. Onze specialisten staan te trappelen om van uw trap een overtreffende trap te maken. In dit artikel lees je alles over de mogelijkheden van traprenovatie.

Wat zijn de voordelen van een traprenovatie met PVC?

PVC heeft een aantal aantrekkelijke eigenschappen, wat het materiaal zeer geschikt maakt om de trap mee te bekleden. Zo is PVC onder andere geluidsdempend, onderhoudsarm, kras- en slijtvast. PVC kan dus tegen een stootje en is gemakkelijk schoon te houden. De PVC-overzettreden zijn leverbaar in acht prints, waardoor er altijd een design is die past bij jouw woonstijl. Op die manier krijg je een trap waar je jarenlang geen omkijken naar hebt. Een traprenovatie met PVC-overzettreden is mogelijk bij open trappen en dichte trappen, betonnen trappen en houten trappen.

Volop mogelijkheden

Onze verkoopadviseur kan je tijdens een vrijblijvend adviesgesprek alle designs en mogelijkheden laten zien op het gebied van pvc traprenovatie. Het leggen van pvc op de trap wint steeds meer aan populariteit. Bij een dichte trap zijn de treden verbonden door middel van stootborden. Zowel de stootborden als de treden worden voorzien van PVC. Van alle onderdelen worden eerst mallen gemaakt. Van de mallen maakt onze specialist passende delen die over de bestaande treden worden geplaatst. Een open trap kan enkelzijdig of volledig worden gerenoveerd. Bij een enkelzijdige traprenovatie worden de voorzijde, bovenkant en de achterzijde van de trap bekleed. De onderkant van de treden werken wij dan netjes af door die te schilderen. Om de trap nog veiliger te maken is het mogelijk om LED-verlichting te plaatsen. Ook trapleuningen in allerlei soorten en maten zijn een optie.

Iedere trap is uniek

Heb je een open trap en wil je die dicht laten maken? Ook dat kan Bij Stairz. Door een trap dicht te laten maken, wordt hij ook veiliger. Iedere trap is uniek en ieder situatie is anders. Zo kijken wij ook naar die van jou. We bespreken samen met jou de mogelijkheden en zetten dit in een overzichtelijke offerte uiteen. De kosten van een traprenovatie zijn afhankelijk van je wensen en voorkeuren.

Zie jij het idee van een strak afgewerkte trap waar je jarenlang plezier van hebt ook helemaal zitten? Neem dan contact op met Stairz. Onze specialisten vertellen je verder alles over de kosten én de uitmuntende kwaliteit. Want op een traprenovatie door Stairz zit maar liefst twintig jaar garantie!