Theater Geert Teis sluit tot en met 11 november de deur

STADSKANAAL Naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen die zijn aangekondigd in de persconferentie van 13 oktober mag Theater Geert Teis niet meer dan 30 bezoekers ontvangen.

Dit heeft het theater doen besluiten om alle voorstellingen tot en met 11 november 2020 te annuleren.

„Iedereen die kaarten heeft voor een voorstelling in de betreffende periode, krijgt persoonlijk van het theater bericht over hoe nu verder”, vertelt woordvoerder Mike Bakker.

Op donderdag 24 september ging het theater na maanden dicht te zijn geweest weer open. Volledig corona-proof konden bezoekers eindelijk weer genieten van een avondje theater. Nu, nog geen maand later gaat Geert Teis voorlopig weer dicht.

„Er zijn in totaal 15 voorstellingen geannuleerd in de periode tot en met 11 november”, vervolgt Mike Bakker. „In de eerste plaats zal worden geprobeerd om de geannuleerde voorstellingen te verplaatsen.

Of Theater Geert Teis vanaf 11 november weer open kan, zal afhangen van de corona-maatregelen die op dat moment van kracht zijn. Voor het laatste nieuws kan altijd de website van het theater worden geraadpleegd.”