Verkiezing mooiste kerstversiering van de Kanaalstreek en Ter Apeler Courant; hoofdprijs televisie ter waarde van 400 euro

STADSKANAAL/TER APEL Het Sinterklaasfeest moet nog worden gevierd, maar veel lezers van Kanaalstreek en Ter Apeler Courant zijn al bezig met de kerst.

Versieringen worden van zolder gehaald, honderden lampjes hangen in de tuin en de eerste kerstbomen zijn in de woonkamer opgetuigd. En veel uitbundiger dan in voorgaande jaren. Mensen hebben blijkbaar behoefte aan gezelligheid.

Zoals eerder gemeld in uw krant is vanwege de coronacrisis de verkiezing van de Knoalster van het jaar en de Westerwolder van het jaar een jaar uitgesteld. Toch houdt (eind)redacteur Paul Abrahams van de twee weekbladen een verkiezing: de mooiste kerstversiering.

Inwoners van het verspreidingsgebied van Kanaalstreek en de Ter Apeler Courant kunnen foto's en filmpjes van de kerstversiering naar de redactie sturen, waarna de jury tien finalisten selecteert. Lezers kunnen dan gaan stemmen.

Prijzenpakket

De uiteindelijke winnaar van de verkiezing sleept een prachtige hoofdprijs in de wacht, die is aangeboden door Telecombinatie Nijmko in Stadskanaal: een televisie ter waarde van 400 (!) euro. In de prijzenpot zit verder een kleding bon van modewinkel Erka in Stadskanaal ter waarde van 100 euro en een minuut gratis winkelen in de supermarkt van Poiesz in Musselkanaal.

Onder de lezers die een stem hebben uitgebracht op één van de tien finalisten wordt een heerlijke taart verloot. De lekkernij is aangeboden door Banketbakkerij Cees Blom uit Stadskanaal.

Meer informatie

In uw krant van woensdag 9 december - dus nadat de Sint is uitgezwaaid - wordt meer aandacht geschonken aan de verkiezing 'mooiste kerstversiering'. Vanaf dat moment kunnen ook de foto's en/of filmpjes naar de redactie worden gestuurd.

Paul Abrahams