Het ultieme kerstgevoel met de Moonlight Music Quiz; er zijn prachtige prijzen te winnen

STADSKANAAL Het traditionele Moonlight Shopping in Stadskanaal gaat dit jaar niet door. Maar de winkeliers van Centrum Stadskanaal houden op 19 december wel de gratis Moonlight Music Quiz.

Een leuke en gezellige online quiz voor de hele familie! Dé kans om uw muzikale kennis te testen en één van de geweldige prijzen te winnen in een ontspannen avondje livestream op uw tv.

Tijdens een speciale live-uitzending vanuit Theater Geert Teis zullen muziekdeskundigen Jasper Stuut en Jos Bruining u meenemen naar de muziek van toen en de hits van nu.

Prikkelende vragen

Met prikkelende vragen voor jong en oud over de Top 2000, kerstnummers en algemene vragen over muziek en artiesten door middel van filmpjes met bekende Stadskanaalster gezichten, geluidsfragmenten en live muziek van Lisa-Mae de Vries en Thijs de Vries.

Met de quiz zijn fantastische prijzen te winnen, die worden aangeboden door de Centrumwinkeliers Stadskanaal. Daarnaast bieden diverse ondernemers via hun eigen Facebookpagina’s de kijkers lekkere extra’s aan, waar u tijdens het kijken heerlijk van kunt genieten.

Voedselbank

Tijdens de uitzending wordt ook aandacht geschonken aan de Voedselbank en kunt u een bijdrage geven om anderen ook een fijne kerst te bezorgen. Notaris Frits Bergman is aanwezig om de donaties transparant te laten verlopen.

Inloggen

Om mee te doen met de Moonlight Music Quiz logt u op zaterdag 19 december vóór 19.30 uur in op www.vandebond.nl/Moonlight

De quiz wordt op de computer/laptop gespeeld met www.Kahoot.it en op de tablet/telefoon met de Kahoot-app (download deze app van te voren). De live uitzending begint om 20.00 uur.