Geen feestavonden en optocht. De Kloosterwiekers viert carnaval thuis hossend voor de buis

TER APEL Vanwege de coronacrisis zijn de traditionele feestavonden en de carnavalsoptocht van De Kloosterwiekers geschrapt.

Wel is inmiddels een alternatief programma samengesteld.

Inwoners van 't Klooster en de Wieke kunnen bijvoorbeeld deelnemen aan de verkiezing van de mooist versierde tuin en woning. Aanmelden kan via optocht@kloosterwiekers.nl en de prijzen worden op zaterdag 13 februari uitgereikt.

Op zaterdag 6 februari wordt voor de trouwe deelnemers aan de optochten van de afgelopen jaren een online pubquiz gehouden. De quiz onder leiding van Prins Wim de 1e en de ceremoniemeester van De Kloosterwiekers begint om 21.00 uur.

Muzikale medewerking wordt verleend door De Dikdakkers, Feest DJ Kevin Platen en DJ Hermen. Meedoen is gratis. Wel even aanmelden via optocht@kloosterwiekers.nl

Muziekbingo

Op donderdag 11 februari krijgen de 80-plussers en zieke inwoners geheel corona proof een attentie aangeboden en het programma wordt zaterdag 13 februari in samenwerking met de winkeliersvereniging Mercurius afgesloten met De Kloosterwiekers online carnavalskraker muziekbingo. Het familiefestijn met prachtige prijzen begint om 20.30 uur.

Bingokaarten kosten 5 euro per stuk. Deze bingokaart staat niet vol met getallen, maar met muzieknummers van artiesten, die niet zouden misstaan op het grootse carnavalsfeest op ’t Klooster en de Wieke. De muzieknummers worden gespeeld door de presentator van de muziekbingo of door Feestband Moeflons. De afterparty wordt verzorgd door DJ Kevin Platen en DJ Hermen.