CEC en trainer Henri Goeree gaan met elkaar verder

Voetbalvereniging CEC uit Emmer Compascuum en trainer Henri Goeree gaan met elkaar verder. De inwoner van Sellingen staat ook in het seizoen 2021-2022 aan het roer bij de zondag derdeklasser.

Voorzitter Dik Bos van CEC is erg ingenomen met dit goede nieuws. ,,Met Henri hebben we een zeer competente trainer binnen gehaald, hij staat goed zijn mannetje en ligt bovendien erg goed in de spelersgroep.” Het contract met Goeree is met een jaar verlengd. ,,Bij CEC heb ik een hechte en fijne groep spelers tot mijn beschikking, bovendien zie ik in deze groep nog behoorlijk wat potentie om goed mee te kunnen draaien in de derde klasse”, aldus de oefenmeester.

De gevolgen van de coronacrisis zijn ook voor CEC groot op sportief en financieel vlak. Desondanks is voorzitter Dik Bos positief gestemd over de toekomst. ,,De afgelopen periode heeft ons geleerd dat leden en sponsoren de club enorm trouw zijn gebleven, zonder hun steun hadden wij het niet gered. Daarnaast was er positief nieuws vanuit de gemeente Emmen met het besluit dat het sportpark volgend jaar op de schop gaat. De plannen zien er hartstikke mooi uit, dat zal onze club én het dorp een enorme boost geven.”