Timmer De Echte Bakker in Stadskanaal wordt grondig verbouwd

STADSKANAAL De winkel van Timmer De Echte Bakker aan het Europlaplein 18 in Stadskanaal wordt grondig verbouwd.

Zaterdagmiddag om 16.00 uur gaat de deur tijdelijk op slot en dan gaan de werkzaamheden van start.

"De winkel voldoet absoluut niet meer aan de eisen van deze tijd", vertellen Paul Timmer en Marlous Hoogeveen desgevraagd. Vorig jaar hebben zij Timmer De Echte Bakker met vestigingen in Gasselte, Gasselternijveen en Stadskanaal overgenomen. "We staan te popelen om met de verbouwing te kunnen beginnen."

"Werkelijk alles wordt vernieuwd", vervolgen de twee jonge enthousiaste ondernemers. "De vloer, het plafond, de verlichting en het meubilair. Ook wordt de beschikbare ruimte opnieuw ingericht. Naast de metamorfose van de winkel krijgt de gevel van het pand eveneens een facelift. Het wordt echt fantastisch!"

Messcherpe aanbiedingen

Op vrijdag 12 februari - dus voor Valentijnsdag - kunnen de klanten uit de wijde regio van Timmer De Echte Bakker weer terecht om lekkernij te kopen. Vanzelfsprekend kunnen (nieuwe) klanten dan profiteren van messcherpe aanbiedingen.

Vierde generatie

Paul Timmer is de vierde generatie Timmer van het familiebedrijf, dat in 1927 aan de H.J. Kniggekade in Stadskanaal van start is gegaan. Sinds 1981 in het bedrijf gevestigd aan de Dorpsstraat 33 in Gasselte waar de productie plaatsvindt. In 2001 is de winkel in Stadskanaal overgenomen van bakker Feenstra.