Open Dag RSG Ter Apel op zaterdag 30 januari is online

TER APEL Zoals bij veel scholen voor Voortgezet Onderwijs staat ook bij de RSG Ter Apel de Open Dag op het programma. Die is gepland op zaterdag 30 januari.

Normaal gesproken kunnen leerlingen uit groep acht dan het schoolgebouw bekijken, deelnemen aan diverse activiteiten, kennismaken met de medewerkers en allerlei vragen stellen.

Helaas is dat dit jaar niet mogelijk. Covid-19 zorgt ervoor dat een bijeenkomst op school niet door kan gaan. De RSG houdt daarom samen met mediaspecialist Boudewijn Benting, eveneens fotograaf van Dagblad van het Noorden en van deze krant, een digitale Open dag.

Leerlingen en hun ouders/verzorgers uit groep 8 kunnen zich via de website www.rsgterapel.nl aanmelden voor de digitale Open Dag. Daarna krijgen ze een link toegezonden die op 30 januari actief is.

Talkshow

Om 10.00 uur, 12.00 uur en 14.00 uur presenteert de RSG een talkshow met leerlingen, ouders en medewerkers van de RSG onder leiding van Beppie van der Sluis (RTV Noord). Thuis kunt u dit allemaal live volgen. Vragen kunnen worden gesteld via de chat. Aan het einde van elke sessie kunnen de leerlingen van groep 8 deelnemen aan een digitale quiz, waarbij hele leuke prijzen te winnen zijn.

Voorlichtingsavonden

De voorlichtingsavonden van de RSG worden dit jaar ook online gehouden. De eerste bijeenkomst is inmiddels geweest. De volgende voorlichtingsavonden zijn op maandag 8 en donderdag 18 februari. 

Aanmelden kan via de website van RSG Ter Apel.