Annette Wubs winnaar lezersactie houten skyline van Ter Apel

TER APEL Annette Wubs heeft na loting een exemplaar gewonnen van een houten skyline van haar woonplaats Ter Apel.

De lezersactie van de redacteur van de Kanaalstreek en Ter Apeler Courant is gehouden met het bedrijf City Shapes, dat de houten skyline heeft ontworpen.

De unieke wanddecoratie is ontworpen samen met de inwoners van Ter Apel. Na een oproep in deze krant konden zij aangeven welke gebouwen beslist niet mochten ontbreken. Zoals Klooster Ter Apel, Het Boschhuis, RSG Ter Apel, de schoorsteen van de Avebe, de Willibrorduskerk en de sluis.

Veel lezers hebben deelgenomen aan de lezersactie. Ook oud-inwoners van Ter Apel die verhuisd zijn naar onder meer Steenwijk, Leeuwarden, Sittard en Apeldoorn hebben een mail gestuurd.

De houten skyline is te koop via de website www.cityshapes.nl Door middel van de code 'terapel10' wordt in de komende tijd een korting gegeven.

Sinds enkele maanden is ook de houten skyline van Stadskanaal te koop.

Blij verrast

Annette Wubs is blij verrast dat ze de houten skyline in de wacht heeft gesleept.

"Wat een ontzettend leuk idee om een houten skyline van Ter Apel te maken. Het ziet er heel mooi uit. Ik ben werkzaam in de Thuiszorg bij Zorggroep Meander. We hebben een klein kantoor in het wooncomplex De Heemborgh in Ter Apel. We hebben al met een aantal collega's zitten te brainstormen over het verfraaien van de witte muren in het kantoor. Bewoners van de Heemborgh kunnen naar het kantoor komen met vragen over de zorg, waarbij uiteraard vaak een kopje koffie gedronken wordt.

Toen ik de krant las en de houten skyline van Ter Apel zag, dacht ik: Wat zou het leuk zijn voor het team en de bewoners om zoiets aan de muur te hebben hangen, zodat we daar samen van kunnen genieten."

Paul Abrahams