Op=Op Voordeelshop in Stadskanaal viert feest

STADSKANAAL - Op=Op Voordeelshop in Stadskanaal viert feest. Het is namelijk twintig jaar geleden dat de winkel aan het Europaplein 56 is geopend.

door Paul Abrahams

Twee decennia lang worden A-merken tegen de laagste prijs verkocht. Dat is deze week niet anders. Sterker: van donderdag 22 november tot en met zaterdag 24 november is een bezoek aan de winkel de moeite meer dan waard. "Wie jarig is, trakteert", vertelt eigenaar Inge Venema. "Onze klanten kunnen drie dagen profiteren van werkelijk spectaculaire aanbiedingen. Van scheermesjes tot afwasmiddel en van tandpasta tot wasverzachter. En nog heel veel meer. Bovendien staan zaterdag 100 goodiebags ter waarde van 50 (!) euro klaar voor de eerste 100 klanten die minimaal 20 euro besteden. Daarnaast wordt een Facebook actie gehouden met kans op mooie prijzen en voor de kinderen is een grabbelton geplaatst."

"In de afgelopen twintig jaar is veel veranderd", vervolgt Inge. "Om te beginnen is de winkel in de loop der tijd flink uitgebreid. Van 180 tot 360 vierkante meter. We hebben heel wat (ingrijpende) verbouwingen achter de rug en de winkel ziet er prachtig uit.

Wat niet is veranderd is dat we de allerlaagste prijzen hanteren voor onze A-merk artikelen. Waarom we zo goedkoop zijn? Onze inkopers zijn elke dag op zoek bij fabrikanten naar A-merken voor de allerlaagste prijs. Indien er sprake is van een goede partij, wordt deze ingekocht. Omdat de partijen worden ingekocht over de hele wereld, kunnen de verpakkingen in sommige gevallen verschillen. De inhoud is precies hetzelfde, dus niks om je zorgen over te maken. Omdat wij slim inkopen, profiteert de klant van de voordeligste prijzen. Ons voordeel is het voordeel voor de consument. Onze producten worden altijd verkocht tegen de laagste prijs."

In opmaat naar de feestdagen kunnen klanten in de winkel van Op=Op Voordeelshop in Stadskanaal ook terecht voor prachtige cadeau sets voor iedere portemonnee. En misschien ook leuk om te vermelden: vanaf deze week wordt ook Chileense wijn van de familie Pos verkocht. Bekend van het populaire televisieprogramma 'Helemaal het einde'. Zoals onder meer een rode Merlot wijn en een Chardonnay-Sauvignon Blanc. Heerlijk!