Rika's haarmode wordt Kapsalon Aletta

SELLINGEN - Afgelopen zaterdag is Kapsalon Aletta officieel geopend.

door Paul Abrahams

De salon wordt gerund door Aletta Wubs uit Stadskanaal die sinds twee jaar bij Rika's haarmode in Sellingen werkzaam is, het dorp waar ze 49 jaar geleden is geboren. Daarvoor stond ze 30 jaar op de loonlijst van een kapsalon in haar woonplaats.

"Enkele maanden geleden kreeg ik het aanbod om Rika's haarmode over te nemen", vertelt Aletta. "Op 28 september heb ik vervolgens de knoop definitief doorgehakt om met ingang van november eigen baas te zijn. Voor de feestdagen dus. Heel spannend, maar het gaat allemaal lukken. De kapsalon aan de Westenkamp heeft een grote trouwe klantenkring uit de wijde regio opgebouwd en mede door de goede locatie pal naast de supermarkt komen in de zomermaanden ook veel toeristen langs. En zeker niet onbelangrijk: in de afgelopen twee jaar heb ik mijn draai gevonden in Sellingen, de parel van Westerwolde."

Aletta heeft wel besloten om de naam te wijzigen in Kapsalon Aletta en ook is het interieur aangepast. Zo zijn onder (veel) meer nieuwe stoelen, nieuwe wasbakken en een nieuwe leestafel geplaatst.

Wat betreft de openingstijden blijft alles bij het oude. Klanten kunnen terecht op dinsdag van 9.00 tot 20.00 uur, woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur. U wilt een afspraak maken? Bel dan 0599-322532.

Vanwege de overname kunnen klanten tot en met 1 december profiteren van een openingsaanbieding: een knipbeurt kost 15 euro persoon.