Ernst de Corte met ‘Lied Van Mijn Vader’ in theater De Verrekieker in Drouwenermond

DROUWENERMOND - Zaterdag 24 november staat Ernst de Corte met ‘Lied Van Mijn Vader’ op het podium van De Verrekieker aan het Zuiderdiep 43 in Drouwenermond.

In dit programma zingt Ernst de Corte liedjes van zijn vader Jules de Corte en vertelt hij over zijn persoonlijke herinneringen aan deze bijzondere man vol tegenstrijdigheden.

Jules de Corte is bekend van liedjes als ‘Ik zou wel eens willen weten’ en ‘Hallo Koning Onbenul’. Hij was een virtuoos pianist, woordkunstenaar, meester van het luisterlied, zanger met een kritische blik op de maatschappij.

Samen met pianist Guus Westdorp tourt Ernst de Corte langs de Nederlandse theaters en zorgt hij ervoor dat het lied van zijn vader niet vergeten wordt. Guus Westdorp, pianist en componist deelt met Ernst de passie voor het Nederlandse Lied en werkte met onder meer Toon Hermans en Liesbeth List.

Het programma begint zaterdag om 20.30 uur. Een toegangskaartje kost 12,50 euro. Reserveren is gewenst en kan via reserveren@verrekieker.nl of 0599-611036.