Toneelvereniging N.A.T. speelt 'Onrust in het rusthuis' in De Spil in Gasselternijveen

GASSELTERNJVEEN - De toneelvereniging N.A.T. uit Gasselternijveen brengt zaterdag 24 november het stuk 'Onrust in het rusthuis' op de planken van De Spil in Gasselternijveen.

Het hilarische verhaal is geschreven door Henk Roede.

Er zijn twee voorstellingen: om 13.30 uur en om 20.00 uur. Een kaartje kost 5 euro. Toegangskaarten zijn te koop in De Spil.

Net een week geleden is een nieuw bejaardentehuis geopend. Alles loopt nog niet op rolletjes, gelukkig zijn er dan ook nog maar een drietal bewoners aanwezig.

Onder meer Olle Alle, die zijn kapitale boerderij heeft verkocht voordat hij het tehuis in ging, Driekus, een oude arme landarbeider, die nu een veel comfortabeler leven mag leiden dan voorheen in zijn krot. En tot slot Miep, die altijd zo vitaal was, tot twee weken voor de opening van het tehuis, waardoor ze met spoed ook een plekje heeft gekregen en zich nu heerlijk in de watten laat leggen.

Deze drie oude van dagen kunnen rekenen op de constante zorg van de directrice, zuster Theadoramiena en klusjesman Tammo. Het team is nog niet compleet, want er wordt nog druk gezocht naar een goede kok ...