Narrenbal in residentie beachhouse Moekesgat in Ter Apel

TER APEL - Op zaterdag 24 november wordt het eerste feest van het nieuwe carnavalsseizoen 2018-2019 gehouden door carnavalsvereniging De Kloosterwiekers in Ter Apel.

Onder aanvoering van nieuwbakken Prins Marc de eerste, zijn Vorst Ronald de eerste, hun raad van elf en de dansmariekes wordt in residentie Beachhouse Moekesgat in Ter Apel met het 'narrenbal' de aftrap van het carnavalsseizoen uitbundig gevierd.

Traditioneel is dit het moment waarop vele deelnemers aan de grootste carnavalsoptocht van Noord Nederland starten met de voorbereidingen van hun deelname. Het is dan ook niet voor niets dat vooral praalwagenbouwers, loopgroepen en overige enthousiaste carnavalisten elkaar deze avond ontmoeten en elkaar bijpraten over hun plannen voor de optocht van 2019.

Ook is het de gelegenheid om kennis te maken met de onlangs geïnstalleerde prins, vorst en hun raad van elf. Kortom een avond die de echte carnavalsvierders niet mogen missen in de opmaat naar het carnavalsfeest in februari.

Het feest begint om 21.00 uur. De toegang is gratis. Feest DJ Lars zorgt ervoor dat tot in de kleine uurtjes de carnavalskrakers niet ontbreken. En voor de best verklede groep en individu stellen de Kloosterwiekers een prijs beschikbaar van 111 euro.