Smakelijke start openingsavond ‘Je bent wat je leest’ in bibliotheek Borger

BORGER - Op 1 november start de campagne Nederland leest. Dit jaar een thema om je vingers bij af te likken….. voedsel. Nederland leest is dit jaar Nederland Eet!

De hele maand zetten de bibliotheken hun smakelijke aanbod van kookboeken en tijdschriften extra in de schijnwerpers. Bovendien ontvangen bibliotheekleden en bezoekers een exclusief voor de bibliotheek geschreven geschenkboek. Geschreven door bekende auteurs,vol sappige verhalen, verfrissende passages en een zoete afsluiter. Zolang de voorraad strekt.

De bibliotheken in de gemeente Borger-Odoorn houden donderdag 1 november samen een bijeenkomst in bibliotheek Borger in het Hunzehuys.

Drie gedreven ondernemers vertellen over hun bedrijf, laten je proeven én gaan in gesprek over gezonde, verantwoorde voeding. Sandra Thomas runt haar praktijk voor natuurvoeding en massage, Marc Haan is kok en eigenaar van natuurvoedingswinkel De Ieme en Eugénie Brenda staat mede aan het roer van natuurslagerij De Woeste Grond.

Het menu van deze avond wordt geserveerd door liefhebber van lekker én gezond eten, Anke Pepping. De bijeenkomst begint om 19.30 uur.