Twintig jaar Verhoeven Witgoed Service in Stadskanaal

STADSKANAAL - De tijd vliegt. Dat beseft Johan Verhoeven ook. Sinds twintig jaar runt de 62-jarige inwoner van Stadskanaal samen met echtgenote Gina - zij verzorgt onder (veel) meer de administratie en houdt de agenda bij - het bedrijf Verhoeven Witgoed Service.

door Paul Abrahams

"Ik was destijds één van de eerste ZZP-ers in de gemeente Stadskanaal", vertelt Johan die de kost heeft verdiend als instrumentmaker in Goirle en vervolgens op de loonlijst stond van de groothandel Nema in Winschoten.

In de afgelopen twee decennia heeft Johan mede door zijn vakmanschap, een uitstekende service en een hoge gunfactor een grote klantenkring opgebouwd in de wijde regio. "Ik verkoop als onafhankelijk zelfstandig witgoedmonteur niet alleen producten als wasmachines, drogers, diepvriezers, vaatwassers en koelkasten, maar ik kom ook in actie om apparaten te repareren. De insteek is altijd om een defect te repareren. Dat is meestal goedkoper dan de aanschaf van een nieuw apparaat."

Johan runt een Erkend UNETO-VNI Elektrotechnisch Reparatiebedrijf. Mocht een apparaat onverhoopt niet meer gerepareerd kunnen worden, dan kunnen de klanten bij hem terecht voor alle bekende merken als bijvoorbeeld Miele, Zanussi, Siemens en Liebherr en AEG. Daarnaast is hij ook dealer van het merk ASKO.

Sinds kort beschikt Verhoeven Witgoed Service over een webshop. "Een prima hulpmiddel", weet Johan. "Klanten kunnen thuis zelf bestellen, maar desgewenst kom ik ook even langs om met de laptop op tafel het uitgebreide assortiment laten zien. Ik hecht namelijk veel waarde aan een persoonlijk contact. Door goed te luisteren naar de wensen van de klant probeer ik uiteindelijk het beste advies te geven."

Ter gelegenheid van het lustrum houdt Johan Verhoeven in de komende maanden een jubileumactie. "Klanten die mij inschakelen voor een reparatie of die witgoed bestellen, maken kans om een cadeau in de wacht te slepen. De actie duurt tot 31 december. Begin januari wordt na loting de prijs uitgereikt."

U wilt meer informatie over Verhoeven Witgoed Service in Stadskanaal? Bel 0599-653475 of kijk op de website http://www.verhoevenwitgoedservice.nl