Koos Vlieger start autorijschool in Nieuw-Buinen

NIEUW-BUINEN - Inwoners van de Kanaalstreek kunnen zich aanmelden voor rijlessen bij Autorijschool Koos Vlieger in Nieuw-Buinen.

door Paul Abrahams

Koos Vlieger heeft als beroepsmilitair rij instructie gegeven en heeft van 1979 tot 1992 in Assen en wijde omgeving in dienst van een autorijschool leerlingen voorbereid op het rij examen. Daarna is hij verhuisd naar de Randstad. Hij ging aan de slag bij de NS en werkte daarnaast als rij instructeur op een vrachtwagen.

"In 2010 ben ik gestart met een rijschool in Zoetermeer", vertelt Koos die alom geroemd wordt om zijn passie en liefde voor het vak, zijn geduld en de omgang met leerlingen en zeker niet onbelangrijk: de kwaliteit die geleverd wordt.

"Onlangs heb ik samen met Jacqueline besloten om weer naar het noorden terug te keren. Uiteindelijk hebben we gekozen voor Nieuw-Buinen. Toen de kinderen op bezoek waren, zeiden ze: "Het is een eind rijden, maar nu we zien waar jullie wonen, begrijpen we wel dat jullie voor deze locatie gekozen hebben. Die rust, die ruimte. Het is hier fantastisch!"

Naast de autorijschool in Zoetermeer , wordt ook een autorijschool in Nieuw-Buinen opgestart. "De ijzersterke formule wordt niet veranderd", benadrukt Koos. "We stunten niet met prijzen, het draait allemaal om kwaliteit en jarenlange ervaring. Onze manier van werken is succesvol in Zoetermeer, dat zal in Nieuw-Buinen niet anders zijn. Vanzelfsprekend zijn we een BOVAG erkende rijschool."

Autorijschool Koos Vlieger geeft ook rijlessen aan leerlingen met onder meer PDD, autisme of ADHD. Leerlingen met faalangst zijn eveneens in goede handen bij Koos.

Ter gelegenheid van de start van de autorijschool in Nieuw-Buinen, houdt Koos Vlieger een leuke actie. Leerlingen die namelijk een pakket van tien rijlessen afnemen, krijgen de eerste rijles gratis. Let op! De actie duurt tot 1 november.

U wilt meer informatie over Autorijschool Koos Vlieger? U wilt zich aanmelden voor rijlessen? Bel 06-16665163 of kijk even op de website www.koosvlieger.nl