De Troebadoers treden op in Ons Noabershoes in Veelerveen

VEELERVEEN - De activiteitenafdeling van de Vereniging van Plaatselijke Belangen Veelerveen is er in geslaagd voor het komende winterseizoen wederom een mooi streektoalprogramma samen te stellen.

De aftrap is op zaterdag 6 oktober met een optreden van de Troebadoers. Jan Henk de Groot, Edwin Jongedijk en Alex Vissering verzorgen dan een try-out van hun nieuwe theatertour Rooie wien en appeltoarde.

Deze drie streektoal troebadoers kunnen niet zonder elkaar. Appeltaart, Rode Wijn en Vadertje Tijd brachten deze ‘outlaws’ van het Groninger Land opnieuw naar de repetitieruimte en de studio. Bepakt en bezakt met gitaren en een nieuwe CD met 12 nieuwe liedjes trekken de mannen door Stad en Ommelaand. Meer dan een jaar lang hebben de mannen geobserveerd, geschreven en geschrapt. Het resultaat hoort en ziet u op deze avond. Edwin over z’n dochtertje, Jan Henk over oma Siepeljus en Alex o.a. over vogeltjederij. De Troebadoers met veel nieuw werk en natuurlijk ook de hits als ‘Riekdom’ en ‘De Nacht’.

Het optreden in Ons Noabershoes aan de Scheidingsweg 20 in Veelerveen begint om 20.00 uur. Een kaartje kost 14 euro. Tickets zijn te reserveren via info@veelerveen.eu of via 06-51596817. Na 18.00 uur: 0597541488.