Internationaal deelnemersveld tijdens speedweekend ovalracing in Ter Apel

TER APEL - Voor het vijfde keer op rij staat een heus raceweekend op de agenda in het autosportstadion 'De Polderputten' in Ter Apel.

Op zaterdag 1 en zondag 2 september zijn naast Nederlandse en Duitse coureurs ook vijftien coureurs uit Groot-Brittannië van de partij.

Het publiek kan genieten van veel strijd in de verschillende categorieën. Zoals de Hotrod klasse, de Juniorenklasse, de Rookie Rods, de Standaardklasse 2000, de BMW Cup en de Super Rods. Deze keer zijn ook de Saloon Stockcars te gast.

Het Speedweekend is voor de 2.0 Hotrods in Nederland het hoogtepunt van dit seizoen. Tijdens het speedweekend in Ter Apel wordt op zaterdag gestreden om de prestigieuze RD Recycling en Houtdrogerij Friesland National Championship titel terwijl op zondag de Emming Motorentechniek Dutch Open titel op het programma staat.

Het programma begint zaterdag 1 september om 14.00 uur en duurt tot 's avonds negen uur. De eerste coureurs staan zondag 11.30 uur weer op het ovale asfalt van het autosportstadion.