Veel animo voor Borgerhof tijdens Dag van de Bouw

BORGER - Op zaterdag 2 juni kregen belangstellenden de gelegenheid het nieuwbouwproject Borgerhof te bezichtigen tijdens de Dag van de Bouw.

Van 10.00 tot 16.00 uur openden Woonservice, Zorggroep Tangenborgh en Koenen Bouw de bouwplaats van de nieuwbouw Borgerhof voor publiek. In totaal hebben maar liefst 775 belangstellenden van deze unieke mogelijkheid gebruik gemaakt.

Belangstellenden konden zien hoe ver de bouw gevorderd is. Ook werd het 3D model toegelicht die voor de bouw gerealiseerd is. Verder konden bezoekers de architect vragen stellen over het ontwerp van Borgerhof. Bij de medewerkers van Tangenborgh en Woonservice ontvingen de toekomstige bewoners en belangstellenden meer informatie over de appartementen, zorgkamers en de daarbij behorende faciliteiten. Daarnaast waren er leuke activiteiten zoals de Borgerhof Quiz inclusief Rad van Avontuur. Kinderen konden hun vakman skills ontdekken in de vorm van leuke opdrachten of zich vermaken op het springkussen.

Aan de rand van Borger bouwt Koenen Bouw in opdracht van woningcorporatie Woonservice en Zorggroep Tangenborgh een nieuw, modern wooncomplex bestaande uit 86 appartementen en diverse algemene ruimten. De eerste bewoners zullen in oktober hun intrek nemen in het nieuwe appartementencomplex.

Meer informatie over de nieuwbouw is te vinden op www.nieuwbouwborgerhof.nl