Schadenet Keizer in Stadskanaal is verhuisd

STADSKANAAL - Schadenet Keizer is verhuisd. Na bijna 60 jaar is het bedrijf verplaatst van de Semsstraat 8 in Stadskanaal-Noord naar een nieuwe locatie aan de Steenhouwer 26 in Stadskanaal.

Het bedrijf wordt gerund door Arie Renkema, die sinds negen jaar mede-eigenaar is van het bekende schadeherstelbedrijf in de Kanaalstreek. Menno Keizer heeft besloten om na vijftig jaar met zijn werkzaamheden te stoppen. Hij wil het wat rustiger aan gaan doen. Zijn broer Harry is al eerder uit het bedrijf gestapt.

"In de afgelopen jaren is het bedrijf langzaam maar zeker in Noord uit het jasje gegroeid", vertelt Arie Renkema. "Het was daarom de hoogste tijd om op zoek te gaan naar een andere locatie. Uiteindelijk is in het voorjaar van 2017 het oog gevallen op dit pand, waar achtereenvolgens ASK en Care waren gevestigd."

"Het is werkelijk een prachtige plek met meer dan voldoende ruimte op een A-locatie op het bedrijventerrein", vervolgt Renkema. "Met veel reuring om ons heen. We hebben nauwelijks hoeven te verbouwen en we kunnen op deze plek weer jaren vooruit."

Het aantal medewerkers van Schadenet Keizer is in de loop der tijd langzaam maar zeker uitgebreid. Inmiddels staan vijftien namen op de loonlijst en de orderportefeuille is het hele jaar door goed gevuld.

Het is de bedoeling om binnen enkele maanden een open huis te houden. Dan krijgen belangstellenden de gelegenheid om het pand te bezichtigen en om een kijkje achter de schermen te nemen. Renkema en zijn team laten dan onder het genot van een hapje en een drankje de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van schadeherstel zien. "Menno Keizer en zijn broer Harry zijn dan ook aanwezig."

Schadenet Keizer is verhuisd naar de Steenhouwer, het auto- en bergingsbedrijf van Willem Keizer is nog wel gevestigd op de locatie aan de Semsstraat.