Kerstzaalvoetbaltoernooi in sporthal De Goorns in Gieten

GIETEN - Op woensdag 19 december gaat de 37ste editie van het kerstzaalvoetbaltoernooi van start in sporthal De Goorns in Gieten.

Liefst 25 (veld)teams strijden om de toernooiwinst. Nieuwkomers zijn onder meer Nieuw-Buinen en SETA uit Musselkanaal.

De eerste ronde bestaat uit vijf poules van vijf deelnemers. Van iedere poule plaatsen de nummers 1 tot en met 3 zich voor de halve finales, die op donderdag 27 tot en met zaterdag 29 december op het programma staan. De finale wordt gespeeld op zaterdag 5 januari.

Op 19 december trappen de deelnemers van poule A af. In deze poule neemt Annen het op tegen SV Tynaarlo, Hoogezand, SJS uit Stadskanaal en SVZ.

Een dag later wordt poule B gespeeld, met daarin het Winschoter WVV (zaterdag), LTC uit Assen, Gasselternijveen, VKW en CEC uit Emmer-Compascuum.

In poule C, die op vrijdag 21 december wordt gespeeld, komen GKC uit Gasselte, Veendam 1894, VAKO uit Vries, ASVB en Nieuw Buinen tegen elkaar in actie.

De toernooiwinnaar van vorig jaar, het zondagteam van WVV, komt uit in poule D, die op zaterdag 22 december wordt gespeeld. De tegenstanders op die avond zijn BSVV uit Bovensmilde, SETA, Wildervank en Gieten 2.

Op zondagmiddag 23 december neemt de lokale favoriet Gieten 1 het in poule E op tegen de buurtgenoten Rolder Boys, Eext en Gieterveen. ZNC uit Zuidbroek completeert deze poule.

Elke speeldag wordt in sporthal De Goorns afgetrapt om 19.00 uur. Uitzondering hierop is zondag 23 december, dan wordt om 13.00 uur afgetrapt.

Kijk voor meer informatie op de website www.vvgieten.nl