‘Ontmoeting met de burgemeester’ van de gemeente Aa en Hunze is een groot succes

Stadskanaal - De ‘Ontmoeting met de burgemeester’ van de gemeente Aa en Hunze is een groot succes. Inmiddels zijn er 65 aanmeldingen binnen om met burgemeester Piet van Dijk een hapje te eten.

De eerste eetafspraak heeft deze week plaatsgevonden in Anderen bij inwoners aan de keukentafel. Met al de mensen die zich hebben aangemeld, wil Piet van Dijk graag de komende tijd kennismaken. Omdat de burgemeester hier de tijd voor wil nemen, is de mogelijkheid tot aanmelden vanaf vandaag voorlopig gesloten. Piet van Dijk: “Ik vind het fantastisch dat zoveel inwoners zo enthousiast hebben gereageerd. Dat doet me echt heel goed. Ik wil graag op alle uitnodigingen, die we nu binnen hebben, ingaan en dat zal enige tijd kosten. Daarom is het verstandig dat we nu de aanmeldingen voorlopig sluiten.”

Inplannen

Burgemeester Piet van Dijk schuift vanaf deze week zo vaak aan bij inwoners van Aa en Hunze als zijn agenda het toelaat. Piet van Dijk vindt persoonlijke ontmoetingen met inwoners heel erg belangrijk. Hij doet dat het liefst bij mensen thuis, aan de keukentafel, zodat hij kennis kan maken en onderwerpen kan bespreken die inwoners belangrijk vinden. Bijvoorbeeld: hoe bevalt het wonen in het dorp? Wat gaat goed en wat kan beter?