Budget Food, de goedkoopste winkel van Nederland

MUSSELKANAAL- - Budget Food is een winkelketen met vestigingen in heel Nederland, Budget Food verkoopt bekende A-merken food- en non food en vaak leuke en verrassende restpartijen. Vaak tot wel 70% voordeliger dan reguliere supermarkten!

Budget Food zoekt voordelige restpartijen – partijen met producten waar bijvoorbeeld een drukfout op zit, waarvan het etiket verouderd of producten die door de grote supermarktconcerns uit het assortiment gehaald zijn en of producten die soms iets korter houdbaar zijn. Met de kwaliteit is echter niets mis en de producten zijn veilig te consumeren.

Budget Food winkels

In het assortiment van Budget Food Musselkanaal vind je producten van bekende A-merken, maar dan voor een prijs die veel lager is dan bij een reguliere winkel / supermarkt. Het assortiment food en non food wisselt wekelijks. De producten zijn niet alleen goedkoop, ze worden ook nog eens netjes gepresenteerd. In nette ruim opgezette winkels. De drempel om binnen te komen is laag. Voor alle lagen van de bevolking. Komende week verkopen we bijvoorbeeld een tray van 24 Amstel blikken voor €7,50. Dat zie je echt nergens!

Brood van gisteren

Budget Food verkoopt brood van lokale bakkers. Dat is brood zogenoemd ‘brood van gisteren’, brood van een dag oud dat de bakkers zelf niet meer verkopen. Dus lekker brood voor de laagste prijs.

Budget Food week acties

Daarnaast brengt Budget Food een wekelijkse folder uit via Facebook en afgedrukt in de plaatselijke krant. De prijzen van de aanbiedingen zijn extreem laag. Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan.

Budget Food winkels

Je vindt de Budget Food winkels door heel Nederland. Kijk voor de dichtstbijzijnde Budget Food in uw buurt op www.budget-food.nl/winkels