Specsavers uitgeroepen tot beste audicien van Nederland

REGIO - Tijdens de jaarlijkse ABN AMRO Retailer of the Year Awards is Specsavers officieel uitgeroepen tot Beste Winkelketen van Nederland 2017-2018 in de categorie Audiciens.

Specsavers kreeg van haar klanten de hoogste waardering en bleef daarmee andere audicienketens voor. De awards werden uitgereikt tijdens het ABN AMRO Retailer of the Year Gala in Amsterdam. Directeur van Specsavers Nederland, Remko Berkel: “We zijn ongelooflijk trots en blij! Deze prijs is voor iedereen die zich dagelijks met veel enthousiasme inzet voor Specsavers. Elke dag doen onze medewerkers hun uiterste best om klanten optimaal te bedienen met de beste optiek- en hoorzorg in combinatie met een betaalbare prijs om zo hun verwachtingen te overtreffen. En als onze klanten dit dan ook zo waarderen, dan is dat het mooiste compliment dat je als bedrijf kunt ontvangen.”

Betaalbare en professionele oog- en hoorzorg

Het familiebedrijf heeft als missie om betaalbare en professionele oog- en hoorzorg voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. Steeds meer Nederlanders weten de retailketen te vinden getuige de groei die het bedrijf doormaakt. Het komende jaar wil Specsavers nog zo’n 10 tot 15 winkels in Nederland openen.

Verkiezing Beste Winkelketen van Nederland

Q&A is initiatiefnemer van de jaarlijkse Retailer of the Year verkiezing. De awards zijn dit jaar voor de vijftiende keer uitgereikt. ABN AMRO is als hoofdsponsor aan de verkiezingen verbonden.

Over Specsavers

Specsavers is een snelgroeiende retailketen die 128 oog- en hoorzorgwinkels in Nederland exploiteert. De winkels worden gerund op joint-venture basis onder leiding van lokale winkelpartners. Het van oorsprong Britse familiebedrijf is sinds 1997 in Nederland actief en heeft als missie om kwalitatief hoogwaardige én betaalbare oog- en hoorzorg voor iedereen toegankelijk te maken. Specsavers Nederland boekte in 2016/2017 een omzet van ruim € 135 miljoen. Specsavers wil de komende jaren een steeds prominentere rol spelen in de markt van eerstelijns oog-en hoorzorg en haar positie verder versterken. Aan nagenoeg elke vestiging is een bij de Stichting Audicien (StAr) geregistreerde triage audicien verbonden, waarmee kwaliteit van dienstverlening en bedrijfsinrichting is gewaarborgd. Een niet aflatende focus op innovatie maakt dat Specsavers staat voor kwalitatief hoogwaardige producten en service op het snijvlak van medische zorg, mode en technologie. Via Stichting Specsavers Steunt toont de organisatie haar betrokkenheid bij de samenleving, voornamelijk door het ondersteunen van lokale goede doelen.