Sponsors verlengen samenwerking met de verkiezing Knoalster van het Jaar

STADSKANAAL - Juwelier Luitjens in Musselkanaal, Op=Op Voordeelshop in Stadskanaal en Albert Heijn in Stadskanaal hebben de samenwerking met het organisatiecomité van de verkiezing Knoalster van het Jaar met een jaar verlengd.

door Paul Abrahams

Harma en Wim Luitjens hebben voor de derde keer op rij de hoofdprijs beschikbaar gesteld. De prijs wordt woensdag 9 januari door burgemeester Froukje de Jonge tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Stadskanaal uitgereikt aan de Knoalster van het Jaar 2018.

De vijf genomineerden – drie mannen en twee vrouwen - krijgen om te beginnen allemaal een nominatie certificaat, een boeket bloemen en … een goed gevuld verzorgingspakket. Het cadeau is aangeboden door Op=Op Voordeelshop. Ook vanaf het begin van de partij.

Lezers van de krant die hebben gestemd op één van de vijf kandidaten maken voor het derde jaar op rij kans om na loting een boodschappenpakket ter waarde van 50 euro in de wacht te slepen.

De bon is aangeboden door supermarktmanager Roelof Gort van Albert Heijn. De 59-jarige inwoner van Steendam is sinds kort de opvolger van Bert Müller die naar Albert Heijn in Groningen is vertrokken. Roelof Gort werkt al 43 jaar voor Albert Heijn. De laatste tien jaar was hij supermarktmanager van de Albert Heijn in Delfzijl.

U wilt stemmen? Dat kan via Knoalster van het jaar