Aanmelden voor De Gouden Dans in Theater Geert Teis

STADSKANAAL - Theater Geert Teis is op zoek naar enthousiaste mensen die naast dat ze van dansen houden ook wel eens op de planken zouden willen staan.

Het theater start in februari namelijk met De Gouden Dans. Een initiatief waarbij een groep mensen van de categorie 65+ samen met een choreograaf een (korte) dansvoorstelling gaan maken. Er zijn in totaal 15 repetities, elke donderdag, vanaf 14 februari.

Iedereen binnen de categorie 65+ met een passie voor dansen mag meedoen. Met of zonder danservaring. De Gouden dans is meer dan alleen het repeteren en opvoeren van een dansvoorstelling. Het is een goede manier om weer nieuwe contacten op te doen, nieuwe dingen te leren en lekker onder de mensen te zijn. De repetities zijn op een vast tijdstip (donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur) en vinden plaats in Theater Geert Teis. De voorstelling is gepland op zondag 26 mei om 14.00 uur. De kosten bedragen 35 euro per deelnemer, inclusief alle repetities die zijn voorzien van koffie/thee en de voorstelling.

De voorstelling is met een live band. Een kaartje kost zes euro voor het publiek.

Aanmelden kan op twee manieren. Mail uw naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum naar c.anbergen@stadskanaal.nl of bel naar Theater Geert Teis op 0599-631777 (kantooruren). Aanmelden kan tot en met 1 februari.