Nominatie voor conciërge Wim Scheper van Ubbo Emmius Onstwedde

ONSTWEDDE - Wim Scheper is in de race om de beste conciërge van de provincie Groningen te worden.

door Paul Abrahams

De 49-jarige inwoner van Onstwedde is namelijk doorgedrongen tot de finaleronde. Tien conciërges staan nog op de lijst om de titel in de wacht te slepen.

De voormalige loodgieter is sinds drie jaar conciërge van het Ubbo Emmius in zijn woonplaats, maar verricht ook allerhande werkzaamheden voor basisschool De Rank en de peuterspeelzaal die in hetzelfde gebouw zijn gehuisvest. Hij is ook 14 jaar conciërge geweest van de Baldakijn in Stadskanaal.

"Een prachtige baan", glundert Wim die is aangemeld voor de verkiezing door scholieren van Ubbo Emmius in Onstwedde. "Geen dag is gelijk", vervolgt hij. "Er is elke keer weer veel te doen. Van het inkopen van de artikelen voor de lunch tot het opnemen van de telefoon, van het voorbereiden van vergaderingen tot uiteenlopende schoonmaakklussen. En niet te vergeten: het onderhoud. Er is altijd wel ergens iets kapot of een storing die opgelost moet worden."

Binnenkort worden op school opnames gemaakt en krijgt Wim Scheper de gelegenheid om zich te promoten voor de camera. Vervolgens kan gestemd worden.

Binnenkort meer informatie in uw krant over de verkiezing van de conciërge van de provincie Groningen.