SJS Old Stars in Stadskanaal hebben afgetrapt

STADSKANAAL - De zestig-plussers die zich hadden aangemeld voor het walking-football bij SJS hebben zich vandaag om kwart voor tien gemeld in de kantine aan de Julianastraat voor de eerste training.

Want nu moest het er echt van komen. Na alle grappen en grollen over oude mannen, rollators en wat al niet meer, was het nu tijd voor het echte werk.

Onder groot enthousiasme werd de eerste training afgewerkt onder leiding van Erwin Rubingh. Dit nadat vooraf teammanager Bram de Hoop de nieuwe Old Stars had toegesproken en met name de niet-SJS-ers een bijzonder hartelijk welkom heette.

De training verliep heel soepel. Jens Dijkstra, die namens het Huis voor de Sport Groningen een kijkje was komen nemen, sprak zijn waardering uit voor het feit dat de mannen de oefenstof al heel snel oppikten.

Fysiotherapeut Lars Nieboer kondigde aan dat op 30 januari een fittest wordt gehouden. Op die dag kunnen ook alle niet-SJS-ers hun officiële lidmaatschap regelen.

SJS Old Star Walking Football is er elke woensdagochtend, op het SJS-terrein. De inloop met koffie is om kwart voor tien. Na afloop van de training staat de lunch klaar.

U wilt meer informatie? Bel dan Krijn Verweij, 06-55302393 of stuur een mail naar kverwey@home.nl