Organisaties kunnen zich aanmelden voor de Vrijwilligersprijs Stadskanaal

STADSKANAAL - Verenigingen en maatschappelijke projecten kunnen zich tot 1 maart aanmelden voor de gemeentelijke Vrijwilligersprijs Stadskanaal.

De uitreiking is op 14 maart tijdens de vrijwilligersavond in sporthal de Spont. Er worden vier prijzen toegekend aan projecten of activiteiten die op een inspirerende, eigentijdse manier worden gepresenteerd. Bijvoorbeeld met een kort filmpje, een goed verhaal of een pakkende diashow.

De vier beste inzendingen worden tijdens de vrijwilligersavond gepresenteerd en zij maken kans op de hoofdprijs van 1000 euro of op een van de drie aanmoedigingsprijzen van 250 euro. Aanmelden voor de Vrijwilligersprijs kan bij het VIP! Stadskanaal: vip@welstad.nl

De vele vrijwilligers, de lokale helden, die dagelijks in de weer zijn in de gemeente Stadskanaal verdienen veel waardering. Zonder hen zou Stadskanaal veel minder leefbaar zijn. Vrijwillige inzet verdient ondersteuning, erkenning en waardering. Daarom organiseert het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP!) van Welstad samen met de gemeente en de Rabobank Zuid Oost Groningen jaarlijks een feestelijke vrijwilligersavond met de uitreiking van de vrijwilligersprijs.