Extra voorstelling toneelvereniging Herontkieming in De Maten

DE MATEN -Toneelvereniging Herontkieming brengt op zaterdag 26 januari en op zaterdag 2 februari de klucht 'Kwekerij Drenthina' op de planken van dorpshuis de Vluchtweide in De Maten onder de rook van Ter Apel.

Voor beide uitvoeringen zijn geen toegangskaarten meer te koop. Het bordje ‘uitverkocht’ hangt voor het raam.

Extra voorstelling op zaterdag 9 maart

Bij voldoende belangstelling wordt op zaterdag 9 maart een extra voorstelling gegeven. Als minimaal 50 tickets aan de man zijn gebracht, dan wordt voor de derde keer opgetreden.

Een kaartje kost vijf euro en het doek gaat om 20.00 uur open. Telefonisch reserveren kan bij Herman Schlimbach, 06-55797355.

Het vrolijke verhaal is geschreven door Josef Bruin en vertaald door Henk Karstens. Het gaat niet goed met de kwekerij Drenthina van Albert en Ina Drenth. Er is geld geleend van de buurman en het incassobureau staat geregeld voor de deur. En als Albert nog niet genoeg problemen heeft: hij gaat regelmatig vissen in verpacht viswater zonder visakte. Hierdoor zit de politie ook nog achter hem aan. Gelukkig heeft Albert drie dochters die hun vader proberen te helpen bij het oplossen van de problemen ...